Fındık sahipsiz mi kalacak?

Saadet Partisi Trabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç ve Tarım Eski Bakanı Musa Demirci düzenledikleri basın toplantısında AKP Hükümetinin politikalarını eleştirdiler.

Fındık sahipsiz mi kalacak?

Eski Tarım Bakanı Demirci ve Saadet Partisi Trabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç 'un bugün Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyelerinin Birol Aydın ve Dursun Ali Düzenli katıldı.

Malkoç burada yaptığı açıklamada AKP Hükümetine yüklenerek ''Saadet Partisi Genel Merkezi olarak çalışmalarımızı dört başlık haline sürdürüyoruz ,Saadet Partisi İl Teşkilat kurulu çalışmalarını eksiklerin nasıl giderebileceği konusunda çalışmalarını 81 ilden 75 inde tamamladı.Yarın Trabzon ve Giresunda teşkilatlar yapacaktır.Her ay 81 ilden birinde konferans verilmektedir''dedi.

 Saadet Partisi olarak 4 ana sorun konusunda çalışmalar yaptıklarını belirten Malkoç ''Terör,b aşka deyimle KÜRT Sorunu için gönüllü teşkilatlar yapılandırılmaktadır Diğer bir sorun olarak gördüğümüz Fakirlik –fukaralığı ,nasıl düzeltebiliriz , bununla ilgili çalışmalara hız verilmektedir.Tarım da iş gücü harcayan çiftçimizin rahata nasıl ereceği konusunda çalışmalar yapmaktayız.En önemlisi olarak gördüğümüz sorunlardan biride Milli Siyaset sorunudur.

 Bugün Türkiye Nato'dadır. Afganistan da Türk Askerleri Başkent Kabil'den başlatılıp devriye gezdirilmektedir.Kısaca Türkiye ABD'nin yönlendirilmesinden nasıl kurtarılacaktır.Bu sorunlarla ilgili projelerimizde hazır.'' dedi.
Malkoç ;Bugün Türkiye'nin gündeminde olan çocukların anne ve babalarını öldürdüğü boşanmalar artıyor,bununla ilgili olarak da 81 ilde 600 ilçede 4 ay boyunca seminerler düzenlenecektir.

 
MALKOÇ:EKONOMİDE YANGIN DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Trabzon Eski Milletvekili Malkoç AKP İktidarı 8.bütçesini yapmıştır.Eski tarihte bile Osmanlı Döneminde bile padişahlar bu kadar görev yapmamıştır..
Açlık ve yoksulluğun devam ettiğini belirten Malkoç ''Bunun sebebi Hükümet'in beceriksizliğidir .Bu seneki bütçeden 58 katrilyon faize, 20 katrilyon da okulların tamiri ve genel düzenlemeler için ayrılmıştır.Aradaki rakam farkı İMF'Nin Türkiye'den gitmesiyle yani Türkiye'nin İMF'yi göndermesiyle ortadan kaldırılacaktır. Bunun temelinde havuz sistemi vardır .AKP İktidarı bunun için bilgi almak istiyorsa Necmettin Erbakan'ı ziyaret etmeleri gerekir''dedi.

DEMİRCİ :2010 DA FINDIK SAHİPSİZ KALACAK

Tarım Eski Bakanı Musa Demirci tarımın Trabzon ekonomisi için çok önemli olduğunu söyledi. Trabzon Sanayi olarak gelişme kaydetmediğini kaydeden Tarım Eski Bakan'ı Demirci ,Trabzon'da Sanayi gelişmediği için işşizli sorunu büyümektedir..Ekonomik krizi gidermek için tarım tetikleyici etkendir.Tarım ihmal edilemez,zengin fakir tüm ülkeler de tarımı destekler''dedi.
Demirci fındık tüm Türkiye'yi ilgilendirir diyerek '' Fındığın alternatifi yoktur ,alternatifi yine fındıktır.Fiskobirlik devre dışı bırakıldı ve Toprak Mahsulleri Ofisine devredildi , fakat o dönemde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin fındıkta bir bilgisi yoktu. 2008 yılında her şey tamamlanmışken Toprak Mahsul Ofisi'de devre dışı bırakıldı ve böyle devam ederse 2010 da fındık sahipsiz kalacak''dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler