Erkan Ocaklı'yı yaşatacağız

Okutan, yaptığı yazılı açıklamada, bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Ocaklı'nın, tedavi gördüğü İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etmesini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Bir kültür ve sana

Erkan Ocaklı'yı yaşatacağız
Okutan, yaptığı yazılı açıklamada, bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Ocaklı'nın, tedavi gördüğü İstanbul'daki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etmesini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Bir kültür ve sanat şehri olan Trabzon'un yetiştirdiği Ocaklı'nın klasik haline gelen eserlerinin dillerde her zaman yaşayacağını ifade eden Okutan, açıklamasında şunları kaydetti:

''Karadeniz ve halk müziğinin değerli sanatçılarından, Kolbastı'nın mimarı olan Ocaklı, Trabzon'a ve Trabzonspor'a olan sevgisini her fırsatta dile getirmiştir. Trabzonlular olarak onun sevdasını 'denizlerden karalara', 'barış dolu bir dünyada' yaşatacağız.

Erkan Ocaklı'nın kaybı bizleri derin bir teessüre sevk etmiştir. Merhum Ocaklı'ya Allah'tan rahmet, sevenlerine, sanat dünyasına ve hemşehrilerime başsağlığı diliyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel