Encümene Vali baskını

Trabzon'un Araklı Kaymakamlığı’nın 30 yıllık eski lojmanına kat atmak için İl Genel Meclisi’nden 100 bin lira talep etmesi kriz yarattı. İl Özel İdaresi yatırıma ödenek ayırabilmek için keşif yaptırdı. Ancak Özel İdare mühendisleri eski binanın kat yükü k

Encümene Vali baskını
Trabzon'un Araklı Kaymakamlığı’nın 30 yıllık eski lojmanına kat atmak için İl Genel Meclisi’nden 100 bin lira talep etmesi kriz yarattı. İl Özel İdaresi yatırıma ödenek ayırabilmek için keşif yaptırdı. Ancak Özel İdare mühendisleri eski binanın kat yükü kaldıramayacağını belirterek, kat atılmasının sakıncalı olacağı yönünde rapor verince, il encümeni talebe olumsuz baktı. 
 
Kaymakam: İsterim de İsterim
 
İL encümeninin “Eski binaya bu para yatırılmasın. Gerekirse 200 bin lira verip kaymakama yeni lojman yapalım” önerisi kaymakam Adnan Tezcan tarafından kabul edilmedi. Kaymakam, İl Genel Meclisi üyelerinin İspanya’ya ziyaretlerini diline dolayarak, “İspanya’ya var bana para yok” şeklinde propagandaya yöneldi. Sıkıntısını Vali Dr. Recep Kızılcık’a iletti.
 
Vali Encümeni Azarladı
 
TRABZON İl encümeni önceki gün yeni toplantısını yaptı. Daha önce verdiği karar gibi talebi yine reddetti. Toplantı sırasında aniden toplantıya giren Vali Dr. Recep Kızılcık, ödeneğin çıkarılmasını istedi. Encümen üyesi Uğur Aydın’ı azarlayan ve encümen üyelerini “Beni buraya getirmek zorunda bırakıyorsunuz” diye azarlayan Vali, sonunda ödeneği çıkarttırdı.
 
Encümenler Baskıya Boyun Eğdi
 
ENCÜMEN üyesi Uğur Aydın’a Köprübaşı’ndaki yatırımlarla ilgili eleştiriler getiren Vali Kızılcık’ın, Özel İdare memurları yanında bugüne kadar hiç katılmadığı toplantıda seçilmiş meclis üyelerini azarlaması şaşkınlık yarattı. Encümenler, herhangi bir açıklama yapmadı. Encümenlerin krizin daha fazla büyümemesi için ödeneği verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler