DP'de İl kongresine doğru...

Demokrat Parti, 7 Ekim Salı günü Zorlu Grand Otel'de DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile gerçekleştireceği kongrede Trabzon İl Başkanını seçecek. Demokrat Parti'de bugün gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından İl kongresi hazırlıkları

DP'de İl kongresine doğru...

Demokrat Parti, 7 Ekim Salı günü Zorlu Grand Otel'de DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile gerçekleştireceği kongrede Trabzon İl Başkanını seçecek.
Demokrat Parti'de bugün gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından İl kongresi hazırlıkları da başladı.

GİK üyesi Süleyman Aydoğdu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında mevcut başkan Ahmet Uğur Zihni adaylığını açıkladı.
Başka bir adayın çıkmaması dahilinde atanmış olan Ahmet Uğur Zihni kongrede seçilmiş olacak.

Kongre süreci ile ilgili haber61'e açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, “Parti içi demokrasilerde eğer bir aday adaylığını açıklamışsa on defa düşünüp bir defa açıklamıştır. Artık ondan sonra düşünmenin bir manası yoktur. Özgürlük var herkes aday çıkabilir. İlçe başkanlarımızla konuştuk. Onların olurunu alarak yüce göreve soyunduk” dedi.

Bayramlaşma törenine katılan DP Trabzon eski İl Başkanı Bekir Bülbüloğlu da partinin son halini değerlendirdi. Bülbüloğlu, “Şuanda mecliste olmayan bir parti bu kadar kalabalık oluyorsa, tek liste olmasına rağmen bu kadar heyecan ve kalabalık oluyorsa bu da bana mutluluk veriyor” dedi.

Akçaabat'ın çiçeği burnunda İlçe Başkanı Zeki Kolaylı ve Başkan Yardımcısı Nazmi Çavuş da ilçe başkanları toplantısına katılım sağladılar. İl kongresinde 37 delege ile en fazla oya sahip olan ilçe Akçaaat olarak gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel