Trabzon'un Maçka ilçesinde bir doktor, hasta yakınları tarafından darp edildiği iddiasıyla emniyete başvurdu.
Alınan bilgiye göre, Mehmet Aktürk Hastanesinde görev yapan doktor E.N.T. (42), hasta yakını olan K.D. ve A.O. tarafından darp edildiği iddiasıyla Emniyet Müdürlüğüne şikayetçi oldu.
Doktor E.N.T, hastaneye getirilen bir kadın hastayı muayenesi sırasında taciz ettiği iddiasıyla yakınları olan K.D. ile A.O. tarafından darp edildiğini söyledi.
Polis, E.N.T'nin şikayetçi olması üzerine, K.D. ve A.O'yı yakalamak için çalışma başlattı.
Doktor, "Darp edildim"
Trabzon'un Maçka ilçesinde bir doktor, hasta yakınları tarafından darp edildiği iddiasıyla emniyete başvurdu. Alınan bilgiye göre, Mehmet Aktürk Hastanesinde görev yapan doktor E.N.T. (42), hasta yakını olan K.D. ve A.O. tarafından darp edildiği iddiasıyl
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Bölgesel