DOKA'dan gençlere destek

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Teknogirişim Sermayesi Desteği” programına başvuracak genç girişimciler için ‘Teknogirişim Destek Masası’ oluşturdu. “Tekno

DOKA'dan gençlere destek

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Teknogirişim Sermayesi Desteği” programına başvuracak genç girişimciler için ‘Teknogirişim Destek Masası’ oluşturdu. “Teknogirişim Sermayesi Desteği” programının 2012 yılı başvurularının başladığı ve ön başvurular için son teslim tarihinin 16 Kasım 2011 tarihi olduğu belirtildi.

DOKA’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada “Teknogirişim sermaye desteği programı ya da kısa adıyla Teknogirişim, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı (eski adıyla Sanayi ve Ticaret Bakanlığı) tarafından girişimcilere yönelik verilen 100 bin TL tutarında geri ödemesiz hibe programıdır. İçerisinde AR-GE barındıran bir iş fikriniz var ise, bir yazılım, yeni bir ürün, yeni bir hizmet olabilir, Teknogirişim programına başvurmayı mutlaka düşünmelisiniz. Proje fikri olan gençlerin fikirlerinin projelendirilmesi ve ön başvuru dosyasının hazırlanması, İş Planı Dosyasının hazırlanması ve kurul sunumlarının planlanması süreçlerinde teknik destek verilmesi amacı ile DOKA bünyesinde oluşturulan Teknogirişim Destek Masası’ndan yardım alabilirler. Konuyla ilgili bilgi almak isteyen genç girişimciler, Ajansın Trabzon’daki merkez binası 1. katında oluşturulan destek masasında görevli Uzman S.G. Çağrı Çelik’ten bilgi alabilirler. Çağrı Çelik’e (0462) 321 36 52 No’lu (Dahili 104) telefondan yada salih.celik@doka.org.tr adresinden ulaşabilirler.” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel