Devrilen öğrenci servisindeki sır

Kazada hayatını kaybeden öğrencilerin kısa bir süre önce başka bir minibüsten kaza yapan araca nakledildikleri iddia edildi. İlçeye bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında, Servet D. (20) yönetimindeki 61 NE 241 pla

Devrilen öğrenci servisindeki sır
Kazada hayatını kaybeden öğrencilerin kısa bir süre önce başka bir minibüsten kaza yapan araca nakledildikleri iddia edildi.

İlçeye bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında, Servet D. (20) yönetimindeki 61 NE 241 plakalı öğrenci servis minibüsü, sürücüsünün ayağının yanına düşen poşeti almaya çalıştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Minibüs yaklaşık 50 metre yuvarlandı.

Araçta bulunan Esra Karamehmet (12) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen 7 yaşındaki Ali B. da yolda hayatını kaybetti. Yaralı öğrencilerden Sümeyra Karamehmet de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada 14 kişi de yaralanmıştı. Kazadan yara almadan kurtulan servis sürücüsü Servet D. jandarma tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili ortaya çıkan bir ayrıntı dikkat çekti.

Erenler beldesindeki ilköğretim okulu tadilatta olduğu için beldedeki öğrencileri Çankaya beldesindeki Yatılı İlköğretim Okulu'na götüren servis minibüsleri, okul çıkışında öğrencileri Çankaya beldesinden alarak Erenler beldesine götürdü.

Servis sürücülerinden Hüseyin B., aralarında kendi oğlu Ali B.'nin de bulunduğu bazı öğrencileri beldeye bağlı İnanlı mahallesine öğrenci götüren Servet D. idaresindeki minibüse nakletti. Belde merkezinden hareket eden Servet D. yönetimindeki 61 NE 241 plakalı minibüs ise yaklaşık 150 metre gittikten sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

Öte yandan servis sürücüsü Servet D.'nin halen jandarma tarafından gözaltında tutulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler