Çocuklarıyla ölmek istedi

Baba ve iki oğlunu boğulmaktan polis memuru Mehmet Temel kurtardı. Çocuklar yetiştirme yurdunda korumaya alınırken, bir misafirhaneye yerleştirilen babaya iş aranıyor. İddiaya göre, işsiz olan Osman Oral'ın, maddi sorunlar nedeniyle tartıştığı 36 yaşındak

Çocuklarıyla ölmek istedi

Baba ve iki oğlunu boğulmaktan polis memuru Mehmet Temel kurtardı. Çocuklar yetiştirme yurdunda korumaya alınırken, bir misafirhaneye yerleştirilen babaya iş aranıyor.

İddiaya göre, işsiz olan Osman Oral'ın, maddi sorunlar nedeniyle tartıştığı 36 yaşındaki eşi Nesibe Oral, 2 oğlunu babalarına bırıkap, 3 yaşındaki kızı Melisa'yı da alarak evi terk etti. Bir hayırseverin 3 yıldır kira almadan oturmasına izin verdiği evde Ergün ve Ersin adlarındaki iki oğlu ile kalan Osman Oral bunalıma girdi.

5 Eylül'de komşularıyla da tartışan Oral, sinirlenip kaldığı evdeki eşyaları sokağa attı. Polisin müdahale ettiği Osman Oral, gözaltına alındı. İfadesi alınan ve serbest bırakılan Osman Oral'ın imaları üzerine, intihara kalkışabileceğinden şüphelenen polisler Oral'ı takibe aldı.

Osman Oral'ı aynı gün iki oğluyla birlikte Borçka Baraj Gölü kıyısında gören polis memurlarından Mehmet Temel, ikna etmeye çalıştı. Ancak, polis memurunu dinlemeyen Osman Oral, iki oğluyla birlikte baraj gölüne atladı. Onların ardından göle atlayan polis memuru Temel, yüzme bilmedikleri için çırpınan baba ve çocuklarını sudan çıkardı. Osman Oral ve iki çocuğu kaldırıldıkları Borçka Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından birkaç gün İlçe Jandarma Komutanlığı'nda misafir edilen Ergün ve Ersin Oral, daha sonra Murgul Yetiştirme Yurdu'na yerleştirildi. Halen bir misafirhanede kalan Osman Oral'a da bir iş bulunulabilmesi için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel