Atatürk heykeline bakım yapıldı

Trabzon Belediyesi, yapıldığı günden beri sadece temizlenen ve renginin solması nedeniyle zaman zaman siyaha boyanan Atatürk heykelini orjinal haline kavuşturmak için harekete geçti. Belediyenin, heykelin bakımını yapmasını istediği heykeltraş Azmi Salkım

Atatürk heykeline bakım yapıldı

Trabzon Belediyesi, yapıldığı günden beri sadece temizlenen ve renginin solması nedeniyle zaman zaman siyaha boyanan Atatürk heykelini orjinal haline kavuşturmak için harekete geçti.


Belediyenin, heykelin bakımını yapmasını istediği heykeltraş Azmi Salkım, bu isteği kabul ederken, hiçbir ücret de almak istemedi.
Atatürk heykeli, Salkım tarafından yaklaşık iki hafta süren bir çalışmanın ardından, ilk rengi olan altın sarısı rengine boyanırken, güzel bir görünüme de kavuşmuş oldu.


Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Atatürk heykelinin uzun yıllardır bakımsız kaldığını belirterek, ''İki haftalık bir çalışma sonucunda ortaya çok güzel bir görüntü çıktı. Heykeli Ata'mızın hatırasına uygun bir hale getirdik. Heykel tıraş arkadaşımız da bunun için belediyemizden hiçbir ücret istemedi'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel