Ciguli Ve Koşan Coşturdu

Ordu'nun Çamaş İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen '7. Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nde sahneye çıkan Ciguli "Çalgıcı Karısı Binnaz" ile Mine Koşan ise söylediği kaside ve Arap şarkılarıyla seyircileri eğlendirdi.Çamaş'ın Gelinkaya Tepesi'nde düzenl

Ciguli Ve Koşan Coşturdu

Ordu'nun Çamaş İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen '7. Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nde sahneye çıkan Ciguli "Çalgıcı Karısı Binnaz" ile Mine Koşan ise söylediği kaside ve Arap şarkılarıyla seyircileri eğlendirdi.

Çamaş'ın Gelinkaya Tepesi'nde düzenlenen festivalde ilk önce Çiçek Konser ekibinin bayan sanatçıları sahne aldı ve halk oyunları gösterileri düzenlendi. Ardından Çamaşlı gençler arasında şarkı yarışması düzenlendi.

Şarkı yarışmasında Hayrullah Bayram birinci, Çamaş'ta misafir olarak bulunan görme engelli Mustafa Beydoğan ikinci ve misafirlerden Koreli Hewan üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlere belediye tarafından çeyrek altın verildi. Şarkı yarışmasından sonra, "Çalgıcı Karısı Binnaz" şarkısıyla ünlenen Ciguli sahneye çıktı. Ciguli, zaman zaman kendisini az alkışlayan seyircilere de sitem etti.

Festivalde son olarak Türk malk müziği sanatçısı Mine Koşan, hayranlarının karşısına çıktı. Mine Koşan, söylediği ilk 3 şarkının ardından omzuna beyaz bir tülbent takarak bir kaside söyledi. Mine Koşan'ın söylediği kaside, seyircilerin büyük beğenisini kazandı.

 Mine Koşan şarkı söylediği sırada bir grup genç kavga etti. Sanatçı Mine Koşan, gençlere, "Lütfen eğlencenin tadını kaçırmayın, jandarmanın müdahale etmesini istiyorum" dedi. Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası 3.5 yılda çok önemli işler yaptıklarını belirterek, "Bu işleri halkımızla birlikte yaptık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel