Cevdet Erdöl bilgi aldı

Trabzon Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Prof. Dr. Cevdet Erdöl, rabzon'da hastaneleri ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. TBMM Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, ve berab

Cevdet Erdöl bilgi aldı

Trabzon Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Prof. Dr. Cevdet Erdöl, rabzon'da hastaneleri ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

TBMM Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, ve beraberin İl Sağlık Müdür Halit Çınarka, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Galip Hacıoğlu, AK Parti İl Yöneticisi Ahmet Karabıyık, İzzet Usta ile birlikte KTÜ Farabi Hastanesi, Ahi Evren Gögüs Hastanesi, Nemune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve yeni yapılmakta olan Helikopter pistinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Hastanelere ziyaret gerçekleştirip hastanen yetkililerinden bilgi aldı. İlk olarak KTÜ Farrabi Hastanesi Başhekimi Tefik Özlü'ü ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hastanenin bitişiğinde projesi hazırlanmış çocuk ünitesini inceleyerek gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti. Başhekim Tefik Özlü, gece gündüz çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti.

Hastanemizde bir çok yenilikler getiriyoruz. Çok yakında karaciğer nakli hastanemizde gerçekleşecek. Genel altyapısını hazırladık. Bunun yanı sıra tüp bebek ünitemizin hazırlığını tamamlıyoruz. Yeni kurulan yanık ünitemizde hasta tedavilerine başladık. Şu anda bu serviste 3 hastamız tedavi olmakta. Bunun yanında, yanık ünitemiz tüm bölgemize çok rahat hizmet verebilecek seviyede” dedi.

 Prof. Dr. Cevdet Erdöl, kesinlikle kemik iliği naklinin burada gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti.

 “Bir çok hastalığın tedavisini Trabzon'da gerçekleştiriyoruz. Ben bu süreçte en çok önem verdiğim konuların başında kemik iliği nakli gelmekte. Bunun yanı sıra tüm hastanelerimiz birlikte ortak koordineli hareket edip bir çok hizmetler gerçekleştirebilirler. Üniversite hastaneleri ile devlet hastaneleri ortak hareket edip çok daha başarılı olacaklarını düşünüyorum” dedi. Oradan Ahi Evren ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçerek incelemelerde bulunan Erdöl, İl Sağlık Müdürü ve Hastane başhekimlerinden bilgi aldı. Nemune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni kurulan Basınç Ünitesinde incelemelerde bulunarak şunları belirtti. “Basınç Ünitesi, bölgemizde ilk olarak burada kuruldu. Burada Şohben zehirlenmeleri, boğulmalar, Şeker hastalarının ayak yaralarının ve birçok hastalıkların tedavilerini gerçekleştireceğiz. Şu anda bu ünitede çalışma yapacak personelin eğitimi tamamlanmakta. Bu personel ay sonunda eğitimlerinin tamamlayıp yeni yılla birlikte bu ünitemiz hastalara hizmet vermeye başlayacak. Bununla birlikte Sağlık İl Müdürü ve Başhekimlerden bilgi alarak eksikler ve yapılması gerekenleri öğrenip gereken çalışmaları başlatacağız. Amacımız Trabzon'u sağlık üssü yapmak ve bunu gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler