Canalioğlu muhtarları topladı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, muhtarlarla çok güzel bir birliktelik sağlayarak sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturduklarını söyledi.Canalioğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde 39 mahalle muhtarıyla birlikte yaptığı toplantıda, her mahalleye

Canalioğlu muhtarları topladı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, muhtarlarla çok güzel bir birliktelik sağlayarak sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Canalioğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde 39 mahalle muhtarıyla birlikte yaptığı toplantıda, her mahalleye ve her muhtara eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirtti.

Canalioğlu, 3.5 yıl önce hizmet yolunu muhtarlarla birlikte çizdiklerini anımsatarak, ''Sizinle yaptığımız toplantılarda mahallelerinizin sorunlarını bize iletmiştiniz. Bizim de mahallelerde yaptığımız çalışmalar sonucunda tespit ettiğimiz sorunlar vardı. Bütün bu sorunları kısa, orta ve uzun vadeli olarak ele alarak bugün çok şükür ki yüzde yüze yakınını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz'' dedi.

Her zaman muhtarları fahri başkan yardımcısı olarak gördüklerini ve ona göre davrandıklarını kaydeden Canalioğlu, ''Çünkü biliyoruz ki sizler de mahallelerinizde seçimle göreve gelmişsiniz ve insanların sizden hizmet anlamında beklentileri vardı. Bu noktada çok güzel bir birliktelik sağlayarak sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturduk. Çözülemeyen sorunların ise mutlaka yasal bir durumu vardır'' diye konuştu.

 Canalioğlu, mahallelerden en çok yol için talepler geldiğini belirterek, ''Gidilemeyen yer sizin değildir. Bu anlayışla öncelikli olarak yol ve park sorunları çözdük. Bizim dönemimizde belediye bütçesinin çok önemli bir bölümünü yatırım olarak gerçekleştirdik. Bu yatırımlar da mahallelerde vatandaşlarımızın hizmetindedir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel