Canalioğlu lojistik raporlarını peşinde!

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, 2013 yılı Nisan ayında DOKA Genel Sekterekliği tarafından getirtilen 3 Alman Lojistik Uzmanı’nın yaptığı incelemelere ilişkin, sunum tutanaklarının peşine düştü.Brifingin kayda alınıp, kayıtların çözüldüğünü

Canalioğlu lojistik raporlarını peşinde!

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, 2013 yılı Nisan ayında DOKA Genel Sekterekliği tarafından getirtilen 3 Alman Lojistik Uzmanı’nın yaptığı incelemelere ilişkin, sunum tutanaklarının peşine düştü.

Brifingin kayda alınıp, kayıtların çözüldüğünü belirten Canalioğlu, “Bu olaya eski vali Dr. Recep Kızılcık, TTSO Başkanı, DKİB Başkanı ve DOKA Genel Sekreteri tanıklık ediyor. Bu tutanaklara ulaşacağım” dedi. Tutanakların lojistik merkezle ilgili en uygun yerleri sınıflandırdığı biliniyor. CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, 2013 yılı Nisan ayında Trabzon’a getirtilen Alman uzman ekiplerin lojistikle ilgili verdikleri ilk değerlendirme tutanaklarının peşini bırakmıyor.  Alman lojistik uzmanlarını DOKA’nın getirttiğini kaydeden Canalioğlu, “Paralarını DOKA ödedi. Uzmanlar, Valilik’te 3 günlük incelemelerini özetledi. Bu brifing kayda alındı. Kayıtlar çözüldü, tutanak haline getirildi. Bu bilgilendirme toplantısına eski vali Dr. Recep Kızılcık, TTSO Başkanı Suat Hacısalioğlu, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım tanıklık ediyor. Ayrıca eski vali Dr. Recep Kızılcık, kaydı kendisinin yaptırdığını ifade ediyor. Ben bu tutanakları istiyorum” dedi.

Tutanakların gönderilmesini talep edeceğini ifade eden Canalioğlu, “Lojistik konusunda Koray Bey de duyarlı davrandı. Kendisine teşekkür ediyorum. Lojistik gibi son derece önemli bir konuda birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Rapor yok denilince biz de tutanakları almanın bir çaresini aramaya başladık. Bu konuda ısrarcıyız. Kamuoyuna yansıyan bir önceki valinin açıklamaları var. Almanların geldiği ve yaptığı incelemeler ortada. Alman heyetin çalışması sonrası gayri resmi söylemlerde Çamburnu’nun en uygun yer olduğunun tespit edildiği söyleniyor. Bunu net ve somut bir şekilde görmek için tutanakları görmem lazım. Bu nedenle Valilik’ten söz konusu tutanakları isteyeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel