Canalioğlu halkı dinledi

Canalioğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların belediye ile ilgili sorunlarını çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti: ''Gittiğim mahallelerde, karşılaştığım tüm vatandaşlardan dinlediğim ortak sorun iş, aş ve yakacak

Canalioğlu halkı dinledi
Canalioğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların belediye ile ilgili sorunlarını çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Gittiğim mahallelerde, karşılaştığım tüm vatandaşlardan dinlediğim ortak sorun iş, aş ve yakacak sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Belediye ile ilgili muhtarlıklarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında yardımcı oluyoruz.

Özellikle yiyecek ve yakacak isteyen yardıma muhtaç ailelerin bu sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bunun dışındaki bireysel taleplere yasalar çerçevesinde yardımcı oluyoruz.

Toplumsal talepleri de ekip arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip kent yararını da gözeterek çözüme kavuşturuyoruz. Bu sorunların dışında en çok karşılaştığımız işsizlik sorunudur.

Bu ne yazık ki, ülke sorunu olduğundan belediye olarak bu konuda yapacak fazla bir şeyimiz yok.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel