Canalioğlu Balıkçıları Ziyaret Etti

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, amaçlarının halkın hijyenik ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak olduğunu belirtti.Canailoğlu, balık sezonu öncesi Toptancı Balık Halindeki çalışmaları inceleyerek, balıkçılarla sohbet etti.Başkan Canalioğl

Canalioğlu Balıkçıları Ziyaret Etti

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, amaçlarının halkın hijyenik ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Canailoğlu, balık sezonu öncesi Toptancı Balık Halindeki çalışmaları inceleyerek, balıkçılarla sohbet etti.

Başkan Canalioğlu, balık halindeki eksikliklerin en kısa sürede tamamlanarak, esnafa rahat çalışabilecekleri alanlar yaratacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Halkın sağlıklı ortamlardan alışverişlerini yapmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Beşirli'de yapılacak olan sabit modern semt pazarında seyyarlar için bir alan oluşturulacak. Amacımız halkımızın hijyenik ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Bu nedenle seyyar esnafımızın da kurallara uymasını bekliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel