Burakreis Denizaltısı Giresun'da ziyarete açıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Kutlamaları kapsamında Denizaltı Komutanlığı'na Bağlı TCG Burakreis (S-359) Denizaltısı Giresun Limanı'nda ziyarete açıldı. Vali Hasan Karahan denizaltıyı ziyaret ederken, Denizaltı Komutanı Deniz Bi

Burakreis Denizaltısı Giresun'da ziyarete açıldı
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Kutlamaları kapsamında Denizaltı Komutanlığı'na Bağlı TCG Burakreis (S-359) Denizaltısı Giresun Limanı'nda ziyarete açıldı.
 
Vali Hasan Karahan denizaltıyı ziyaret ederken, Denizaltı Komutanı Deniz Binbaşı Orhan Yurt ve denizaltı personeli ile öğle yemeğini denizaltıda yedi. Ziyaretin anısına Denizaltı Şeref Defterini de imzalayan Vali Karahan ve beraberindekiler, denizaltıyı gezerek, Komutan Yurt'tan bilgi aldı.
 
Donanmanın en önemli denizaltılarından biri olan TCG Burakreis Denizaltısı'nı Giresun'da görmekten duyduğu mutluluğu belirten Vali Karahan, Komutan Yurt ve denizaltı personeline başarılı görevler diledi.
 
Ziyarete Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Albay Mustafa Doğru, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak da katıldı.
 
Öte yandan TCG Burakreis (S-359) Denizaltısı halka da açılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü kutlamaları kapsamında Giresun Limanı'nda yarın saat 14: 00-17.00 saatleri arsında halka açılacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler