Bu nasıl bayrak böyle!

Bunu farkeden tur görevlileri özürlerini büyük bir kabahatle örterek bayrağı kaldırıp levhanın arkasına yapıştırdılar. Sinop'u ziyaret eden 'Maxim Gorky' ve İstanbul'dan gelen 'Delphın Voyager' adlı 2 turist gemisi, yaklaş 1100 yolcusu ile Trabzon gelerek

Bu nasıl bayrak böyle!

Bunu farkeden tur görevlileri özürlerini büyük bir kabahatle örterek bayrağı kaldırıp levhanın arkasına yapıştırdılar. Sinop'u ziyaret eden 'Maxim Gorky' ve İstanbul'dan gelen 'Delphın Voyager' adlı 2 turist gemisi, yaklaş 1100 yolcusu ile Trabzon gelerek demir attı.

BAYRAK SÖKÜLDÜ
Geminin Liman'a yanaşmasının ardından tur yetkililerin hazırladığı 'Trabzon'a hoşgeldiniz' yazına yapıştırılan ve Türk bayrağı diye gösterilen bayrak ise limandakileri şaşırttı. Neye benzediği belli olmayan şekil şikayetimiz üzerine yapıştırılan bayrak kaldırıldı.

Kısa süreli yaşanan bayrak krizinin ardından turistler rehberler eşliğinde Trabzon'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Kentin doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulan turistler akşam saatlerinde Batum ve Sonhi'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel