Boztepe'deki yaranın hali nedir!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Trabzon'u Büyükşehir yapma konusundaki görüşlerini dile getirdi. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'da yapılması planlanan Belediyelerin Trabzon Belediyesi çatısı

Boztepe'deki yaranın hali nedir!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Trabzon'u Büyükşehir yapma konusundaki görüşlerini dile getirdi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'da yapılması planlanan Belediyelerin Trabzon Belediyesi çatısı altında birleşmesini ve bu birleşme ile Trabzon'un Büyükşehir olması konusundaki düşünceleri doğru bulduğunu açıkladı. Trabzon'un Büyükşehir olmayı hak ettiğini söyleyen Trabzon Valisi Recep Kızılcık, “Trabzon'un Büyükşehir olması gerekiyor. Çünkü Trabzon Büyükşehir olmayı hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Belediyelerin aynı çatı altında toplanması konusunda ise “Trabzon'daki Belediyelerin Trabzon Belediyesi çatısı altında toplanması, Trabzon'un ülke ekonomisi pastasından yararlanması demektir. Bu nedenle Belediye Başkanımızın düşüncesi doğrudur” şeklinde konuştu. Vali Kızılcık, Trabzon'a yaklaşık 1 ay önce gelen AB Reform izleme grubunda bulunan İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a da Trabzon'un büyükşehir olması gerektiğini söylediğini belirtti.

Ayrıca Boztepe'de yapılan binaları ele alan Vali Kızılcık, Boztepe Mevkiindeki yarayı görmemek imkansız. Fakat bu saatten sonra o yarayı iyileştirmek de mümkün değil. Bu nedenle Trabzon'daki belediyeler birleşerek Trabzon Büyükşehir olmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel