Böyle yasak mı olur

Akçaabat Belediyesi'nin bu uygulaması vatandaşın tepkisini topluyor. Trabzon'un Akçaabat İlçesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü arayıp 'cüzdanı mı kaybettim, anons yaptırır mısın' dediğinizde alacağınız cevap 'Anonsu kaldırdık, yasak geldi' oluyor. 'Vatand

Böyle yasak mı olur
Akçaabat Belediyesi'nin bu uygulaması vatandaşın tepkisini topluyor.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü arayıp 'cüzdanı mı kaybettim, anons yaptırır mısın' dediğinizde alacağınız cevap 'Anonsu kaldırdık, yasak geldi' oluyor. 'Vatandaş ise böyle yasak mı olur' diyerek yasağa tepki gösteriyor.

Sorununu kendi yöntemleriyle çözmeye mahkum bırakılan Akçaabatlı vatandaşlar, “Eskiden böyle bir yasak yoktu ve anonsla kaybedilen her ne ise daha kolay bulunuyordu. Trabzon Belediye'sinde böyle bir uygulama yok. Neden Akçaabat Belediyesi böyle bir yasak getirmiş anlamış değiliz. Bu kadar önemli bir hizmet nasıl yasaklanır” diyor.

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise yaptıkları açıklamada paralı ilanların kaldırıldığını, Telsizler Genel Müdürlüğü'nün genelgesinde 'parayla ilan yapılamaz' ibaresinin yer aldığını ve bu yüzden anonsları yasakladıklarını ifade ettiler.

Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre ise "vatandaşın her türlü kayıp anonsları veriliyor ama sadece yeni kimlik çıkartmak için belge karşılığında ücret alınıyor" denildi.

elifcavus@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler