Bir kişi ölü olarak bulundu

Rize merkeze bağlı Küçükçayır köyünde bir kişi ölü olarak bulunurken, savcılık cinayet şüphesi nedeniyle soruşturma başlattı.Edinilen bilgiye göre, Küçükçayır köyünde Selim Nazıroğlu (68) isimli şahıs, dün sabah namazı sırasında caminin şadırvanında ölü o

Bir kişi ölü olarak bulundu

Rize merkeze bağlı Küçükçayır köyünde bir kişi ölü olarak bulunurken, savcılık cinayet şüphesi nedeniyle soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Küçükçayır köyünde Selim Nazıroğlu (68) isimli şahıs, dün sabah namazı sırasında caminin şadırvanında ölü olarak bulundu. Abdest alırken düşerek kafasını taşa çarparak öldüğü belirtilen olayla ilgili olarak Rize Cumhuriyet Savcılığı cinayet şüphesi ile soruşturma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Günaydın, uygulamanın mimarı Vali Okutan'a da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler