Beton çöpten silah çıktı

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Rize Belediyesi'nde görevli bir temizlik personeli Atatürk Caddesi üzerinde bulunan beton çöp bidonunu boşaltırken bidonda çanta içerisine gizlenmiş bir silah olduğunu fark etti. Belediye görevlisi durumu tele

Beton çöpten silah çıktı
Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Rize Belediyesi'nde görevli bir temizlik personeli Atatürk Caddesi üzerinde bulunan beton çöp bidonunu boşaltırken bidonda çanta içerisine gizlenmiş bir silah olduğunu fark etti.

Belediye görevlisi durumu telefonla polisi bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş ekipleri çantanın tuzak olabileceği düşüncesi ile çevrede tedbir aldı. Polis memurları beton çöp bidonunun üst kısmındaki demir bölmeyi sökerek çantayı kontrollü bir şekilde incelediler. Yapılan incelemede bidonda bomba düzeneği bulunmadığı kumaş çanta içerisinde bir adet tabanca bulunduğu anlaşıldı.

Tabancanın boş olduğunu tespit eden polis memurları tabancayı incelenmek üzere Rize Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
Öte yandan tabancanın kuru sıkı olduğu öğrenilirken, tabancanın kim tarafından ne amaçla çöp bidonuna bırakıldığı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel