Beşir Atalay Trabzon'da

Ramazan tatilini Doğu Karadeniz’de bulunan yaylalarda geçiren Başbakan yardımcısı Beşir Atalay, son olarak Trabzon'da bir süre önce ibadete açılan Ayasofya Camisi’ni ziyaret etti.Ramazan tatilini geçirmek için geldiği Trabzon’da 5 gün kalan Başbakan Yardı

Beşir Atalay Trabzon'da

Ramazan tatilini Doğu Karadeniz’de bulunan yaylalarda geçiren Başbakan yardımcısı Beşir Atalay, son olarak Trabzon'da bir süre önce ibadete açılan Ayasofya Camisi’ni ziyaret etti.

Ramazan tatilini geçirmek için geldiği Trabzon’da 5 gün kalan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bugün Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile birlikte Uzungöl beldesini gezdi. Ardından Vali Kızılcık ve Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile birlikte ibadete açılan Ayasofya Camisi'ni gezen Atalay, vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Basın mensuplarıyla yaklaşık 30 dakika sohbet eden Atalay, Ayasofya Camisi önünde gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ayasofya ziyareti ardından Trabzon Havalimanı'na geçerek kentten ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler