Belediye'den kömür denetimi

Bir plan dahilinde kentteki tüm kömürcüleri denetleyen Zabıta ekipleri kömürün kalori durumunu, kilolarını ve kömürcü esnafının evraklarının eksik olup olmadığını kontrol ediyor. Zabıta Müdürü Eşref Kayar, yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam

Belediye'den kömür denetimi
Bir plan dahilinde kentteki tüm kömürcüleri denetleyen Zabıta ekipleri kömürün kalori durumunu, kilolarını ve kömürcü esnafının evraklarının eksik olup olmadığını kontrol ediyor.

Zabıta Müdürü Eşref Kayar, yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, ''Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kömür satışları yoğun bir şekilde yapılmaktadır.

Belediye olarak kente giren kömürün kalitesini kontrol etmenin yanı sıra satış yerlerinin uygunluğunu da kontrol ediyoruz. Kalorisi düşük kömürlerin satışına asla izin vermeyeceğiz. zabıta ekiplerimiz bu konuda denetimlerini aralıksız sürdürmektedirler.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel