Belediye'den basına yemek!

Sarı Konak Restoran'daki iftar yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şakir Gürel, cemiyet üyeleri, yerel basın temsilcileri ve çalışanları katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Arpacıoğlu, "Basın mensuplarıyla b

Belediye'den basına yemek!

Sarı Konak Restoran'daki iftar yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şakir Gürel, cemiyet üyeleri, yerel basın temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Arpacıoğlu, "Basın mensuplarıyla bir vesile ile hep birlikteyiz; ancak bu birliktelik sizler için haber niteliğinde olduğu için geniş olarak sohbet etme imkanımız olmuyor.

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğinde rahat rahat konuşma imkanı, dertleşme imkanı ve geniş kapsamlı olarak birlikte olmaktan gurur duyuyorum.

Hem de geçen bir yılın ardından aramızdan ayrılan sayın Habip Öztürk hocamızı bu vesile ile bir kez daha anmış olduk, ruhu şad olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel