Belediye Başkanı hacı adaylarını uğurladı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, hac farizasını yerine getirmek üzere Fatsa Otogarı’ndan yola çıkan hacı adaylarını uğurladı.Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan hacı adaylarını uğurlarken yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı yaklaşıyor ve artık h

Belediye Başkanı hacı adaylarını uğurladı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, hac farizasını yerine getirmek üzere Fatsa Otogarı’ndan yola çıkan hacı adaylarını uğurladı.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan hacı adaylarını uğurlarken yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı yaklaşıyor ve artık hac sezonu. Kafileler de kutsal topraklara gidiyorlar. Biz de bir kafileyi uğurluyoruz. Hacca gidenler arasında büyüklerimiz, ağabeylerimiz dostlarımız var. Rabbim onlara makbul bir hac yapmayı nasip eylesin. Rabbim inşallah bir an önce bizlere de kutsal topraklara gitmeyi nasip eylesin. Hem kutsal mekana, Kabe'ye selam gönderiyoruz hem de Medine'ye Peygamber Efendimize hassaten selam gönderiyoruz. Rabbim hayırlı eylesin" dedi.

Hacı adayları da kutsal topraklara giderken oldukça heyecanlı olduklarını söylediler ve gidemeyenlerin de ilk fırsatta gidebilmeleri temennisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler