Bayburt’ta emniyet ve jandarma faaliyetleri değerlendirildi!
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında, ‘Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' yapıldı.
Yayınlanma:
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında, ‘Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' yapıldı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, emniyet ve jandarma birimlerince yürütülen faaliyetler ve çalışmalar değerlendirilerek, istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda, Bayburt'taki terör ve asayiş konularına ilişkin alınan tedbirler ile uygulamalar detaylı bir şekilde ele alındı.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel