Bayburt'ta çöken evde aramalar sürüyor

Bayburt’ta çöken iki katlı kerpiç evin enkazında kaldığı tahmin edilen yaşlı kadın için, aramalar sürüyor. Zahit Mahallesi Bahçeli Sokak’ta iki katlı kerpiç ev çöktü. Evde kiracı olarak kalan Hatice Sever’den (60) ise haber alınamadı.Alt katta kalan komşu

Bayburt'ta çöken evde aramalar sürüyor

Bayburt’ta çöken iki katlı kerpiç evin enkazında kaldığı tahmin edilen yaşlı kadın için, aramalar sürüyor. Zahit Mahallesi Bahçeli Sokak’ta iki katlı kerpiç ev çöktü. Evde kiracı olarak kalan Hatice Sever’den (60) ise haber alınamadı.

Alt katta kalan komşularının, binadan sesler geldiğini hemen evi terk etmesi gerektiğini söylemelerine rağmen Hatice hanım; "Abdest alıp çıkayım" dedikten bir müddet sonra, evin çatı kısmından başlayarak çöktüğünü, binanın 2. katında yaşayan Hatice Sever'inde, göçük altında kaldığını belirttiler.

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bayburt Belediyesi ekipleri ve Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekipleri, enkaz altında kaldığı tahmin edilen Hatice Sever’in kurtarılması için çalışma başlattı.

Yıkılma tehlikesi nedeniyle, kurtarma çalışmalarının zor şartlar altında devam ettiği söylenirken, olay yerine gelen Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ise çalışmaları yerinde takip ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel