Başkan Gümrükçüoğlu'nun hamsi keyfi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Makine Mühendisleri Odası'nın düzenlediği Hamsi şöleninde oda üyelerini yalnız bırakmadı.Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen hamsi şöleni bu yıl da

Başkan Gümrükçüoğlu'nun hamsi keyfi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Makine Mühendisleri Odası'nın düzenlediği Hamsi şöleninde oda üyelerini yalnız bırakmadı.

Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen hamsi şöleni bu yıl da oda üyelerini bir araya getirdi. 

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı hizmet binası önünde gerçekleştirilen şölende Başkan Gümrükçüoğlu ve Başkanvekili Seyfullah Kınalı  oda çalışanlarını yalnız bırakmadı. Şölene ev sahipliği yapan Makine Mühendisleri Trabzon Şubesi Başkanı Şaban Bülbül'ün daveti üzerine masanın başına geçen Gümrükçüoğlu hamsi yiyerek katılımcılarla sohbet etti.

Oda üyeleri arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı geliştirme adına organize dilen hamsi şöleninde davetliler hamsi mangalın keyfini çıkardı. Makine mühendisleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Sayın Oda Başkanımız Şaban Bülbül Bey'in davetinden büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı günde yanlarında olmak ve onlarla bu güzel günü paylaşmak bizi ayrıca onure etmiştir. Organizasyonu düzenleyen Oda Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı .
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel