Başkan Gümrükçüoğlu esnafla bayramlaşıyor

Değirmendere Mahallesi’nde ve Forum AVM’de esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Bayramların, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğini en üst düzeyde tazeleme günleri olduğuna dikkat çekerek, "Kurban Bayramı’nın mille

Başkan Gümrükçüoğlu esnafla bayramlaşıyor

Değirmendere Mahallesi’nde ve Forum AVM’de esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Bayramların, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğini en üst düzeyde tazeleme günleri olduğuna dikkat çekerek, "Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam coğrafyası ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum" dedi.

Başkanvekili Seyfullah Kınalı’nın da katıldığı ziyaretlerde esnafın yaklaşan olan Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı'nın paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koyduğunu dile getirerek, "Bayramlarda esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunarak sorun ve isteklerini dinleme imkânı buluyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin kurban Bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Forum AVM’deki ziyaretinde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu uğradığı bir restaurantta çalışanların bayramını kutladıktan sonra beraberinkilerle birlikte akşam yemeği yedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel