Başkan Canalioğlu Sabır İstedi

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Uzunsokağı cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.Canalioğlu, TEDAŞ tarafından elektrik nakil hatlarının yeraltına alınma çalışmalarının sürdürüldüğü Uzunsokak'ta incelemelerde bulundu.Canalioğlu, Uzunsok

Başkan Canalioğlu Sabır İstedi

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Uzunsokağı cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Canalioğlu, TEDAŞ tarafından elektrik nakil hatlarının yeraltına alınma çalışmalarının sürdürüldüğü Uzunsokak'ta incelemelerde bulundu.

Canalioğlu, Uzunsokak'taki çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, ''Esnafımız biraz daha sabır göstersin'' dedi.

Çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Canalioğlu, ''Trabzon'un şehir içi doğalgaz ihalesini alan firma ile görüşmeler yaptık. Doğalgaz çalışması da bitirildikten sonra belediye olarak yüzey çalışması yapacağız. Uzunsokak'ın tüm altyapısı tamamlandıktan sonra üst yapıyı da tamamlayıp burayı cazibe merkezi haline getireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler