Başhekime yapılan darp kınandı

Şube Başkanı İbrahim Erbay, yaptığı yazılı açıklamada, başarılı çalışmaları, yardımseverliği, cana yakınlığı ve mütevazı kişiliğiyle bilinen Fatih Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İmran Bahçeci'nin hiç hak etmediği halde hasta yakını tarafından saldır

Başhekime yapılan darp kınandı
Şube Başkanı İbrahim Erbay, yaptığı yazılı açıklamada, başarılı çalışmaları, yardımseverliği, cana yakınlığı ve mütevazı kişiliğiyle bilinen Fatih Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İmran Bahçeci'nin hiç hak etmediği halde hasta yakını tarafından saldırıya maruz kalmasının kendilerini üzdüğünü belirtti.

Sağlık çalışanlarına yapılan bu tür saldırılardan dolayı çalışma şevklerinin kırıldığını anlatan Erbay, şunları kaydetti:

''Sayın İmran Bahçeci'nin uğradığı saldırıyı kınıyoruz. Bu tür saldırılar sağlık çalışanlarımızı yıldırmaktadır. Bu üzücü olaydan ötürü başta doktorumuz Bahçeci'ye ve tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler