Başbakanlık uzmanları Trabzon'da

Kanunlar Kararlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener ile birlikte Başbakanlık'tan gelen 15 uzman, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında Valilik B toplantı salonunda düzenlenen bir toplantıya katıldı. Vali Kızılcık, toplantıda yap

Başbakanlık uzmanları Trabzon'da
Kanunlar Kararlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener ile birlikte Başbakanlık'tan gelen 15 uzman, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında Valilik B toplantı salonunda düzenlenen bir toplantıya katıldı.
 
Vali Kızılcık, toplantıda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bakanlıkları arasında koordinasyonu sağlamakta görevli bürokratların, uzmanların, aldıkları kararların taşra düzeyinde yerel yönetim, valilik ve diğer yatırımcı kuruluşlar arasında ne anlama geldiğini, devlet mekanizmasının yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları arasında nasıl sağlandığını bizzat yerinde görmek için 15 başbakanlık uzmanı Trabzon’a geldi" dedi. Uzmanların yaklaşık bir hafta Trabzon’da kalacağını anlatan Kızılcık, şunları söyledi: "Uzmanlar, bir haftalık eğitim gezileri süresince başta valiliğimizin büroları olmak üzere, il düzeyinde koordinasyonun nasıl sağlandığını görmek için yerel yönetimleri belediyeler, karayolları, DSİ gibi kurumların yanında ilçelerde de kaymakamlıkları ziyaret ederek koordinasyonun nasıl işlediğini görme fırsatı elde edecekler. Özel sektör işletmelerini de ziyaret edecek olan uzmanlar bir haftalık eğitim programlarını tamamlamış olacaklar.” 
 
Toplantı sonrasında Kanunlar Kararlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener, Vali Kızılcık'a teşekkür plaketi verdi. Kızılcık da Yener'e gümüş telkari işlemeli kahve fincan takımı hediye etti. Başbakanlık uzmanları daha sonra Vali Kızılcık ile valilik önünde fotoğraf çektirdi.
 
20130624aw000328_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler