Başbakan Yardımcısı Atalay, Trabzon'da

Ramazan Bayramı tatilini Doğu Karadeniz'deki bazı yerleri ziyaret ederek geçiren Atalay, bölgeden havayoluyla ayrılmak için geldiği Trabzon'da önce Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ü, ardından ise kent merkezindeki Ayasofya Camisi'ni gezdi. Atalay, beraberinde

Başbakan Yardımcısı Atalay, Trabzon'da
Ramazan Bayramı tatilini Doğu Karadeniz'deki bazı yerleri ziyaret ederek geçiren Atalay, bölgeden havayoluyla ayrılmak için geldiği Trabzon'da önce Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ü, ardından ise kent merkezindeki Ayasofya Camisi'ni gezdi.
 
Atalay, beraberindeki Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile Ayasofya'yı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
 
Vatandaşlarla sohbet eden Atalay, hatıra fotoğrafı çektirdi. Atalay, gazetecilerle yaklaşık 30 dakika sohbet ettikten sonra Ayasofya'nın önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Atalay'ın, ziyaretlerin ardından kentten ayrılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel