Başbakan Erdoğan Trabzon'da neye tepki gösterdi?

 BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM OLMALI DİYE SORDU?İki günlük Trabzon ziyareti sonrası İstanbul’a dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere yönelik Trabzon’da bazı  meslek kuruluşları ve STÖ’lerden görüş aldı. Başbakan açık ve net büyükşehir adayı size gör

Başbakan Erdoğan Trabzon'da neye tepki gösterdi?
 
BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM OLMALI DİYE SORDU?
İki günlük Trabzon ziyareti sonrası İstanbul’a dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere yönelik Trabzon’da bazı  meslek kuruluşları ve STÖ’lerden görüş aldı. Başbakan açık ve net büyükşehir adayı size göre kim olsun diye sordu..
 
GELEN CEVAPLAR KAFA KARIŞTIRDI?
Gelen cevaplar üzerine başbakan Recep Tayyip Erdoğan yakın çevresine “Beni Trabzon’da yanılttılar. Bana söylenenler ile burada edindiğim izlenim çok farklı.Aday konusunda son bir anket daha istiyorum.Kısa zamanda bunu yapın” dediği belirtildi.
 
ARADA ÇOK AÇIK FARK VAR
Trabzon’da yerel seçimin nabzını objektif yapılmadığı,yönlendirme olduğu,temayül ve anket sonuçları arasında ciddi bir fark olduğu bu açıklamalarla gün ışığına çıktı.Başbakan Erdoğan’ın Trabzon hassasiyetine rağmen bu olumsuz tablo ortaya koyulması tepki doğurdu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler