Bakan Hayati Yazıcı Rize'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çayeli Merkez Camisi’nde cuma namazını kıldı. Caminin içerisinde yer kalmadığı için Yazıcı, Rize Valisi Nurullah Çakır ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile birlikte caminin bahçesinde namaz kıldı.Yazıcı, Cu

Bakan Hayati Yazıcı Rize'de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çayeli Merkez Camisi’nde cuma namazını kıldı. Caminin içerisinde yer kalmadığı için Yazıcı, Rize Valisi Nurullah Çakır ve AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile birlikte caminin bahçesinde namaz kıldı.

Yazıcı, Cuma namazının ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaret sırasında bakanın yanına yanaşan bir vatandaş dershanelerden şikayet ederek dershanelerin kapatılması gerektiğini savundu. Bakan konuyu daha sonra görüşeceğini belirterek vatandaşın talebini cevapsız bıraktı.

Yazıcı, Ayşe Köse isimli bayan döner ustası ile bir süre sohbet ederek bayan dönercinin kestiği döneri tattı. Yazıcı, döner ustasını gördüğü sırada kısa süren bir şaşkınlık yaşayarak, “Sen burada film çekmiyorsun değil mi. Gerçekten döner ustası mısın” diye sordu. Yazıcı, bayan döner ustasının Kastamonulu olduğunu öğrenince aynı işyerinde kasada bulunan eşi İdris Köse’ye, “Ulan ne adamsın. Almışsın Kastamonulu eşi koymuşsun dönerin başına kendin kasada oturuyorsun” dedi. Yazıcı, daha sonra bayan döner ustasına, “Böyle olmaz kasayı eline al. Kasayı sen tut” diye tavsiyede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel