Ayasofya'da çamur esareti!

Ayasofya Mahallesinde yol çamur ile kaplandı.Ayasofya mahallesinde dün gece saatlerinde patlayan su borusu adeta yolu çamur deryasına döndürdü. Ayasofya Mahallesinde bulunan Oyuncakistan'ın hemen önünde su borusu patladı. Olay gece saat 02:00-03:00 saatle

Ayasofya'da çamur esareti!

Ayasofya Mahallesinde yol çamur ile kaplandı.

Ayasofya mahallesinde dün gece saatlerinde patlayan su borusu adeta yolu çamur deryasına döndürdü. Ayasofya Mahallesinde bulunan Oyuncakistan'ın hemen önünde su borusu patladı. Olay gece saat 02:00-03:00 saatlerinde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre dün gece yarısından sonra patlayan su borusu ortalığı çamura boğdu. Ayasofya Müzesi'nin altında yapımı devam eden  çevre düzenlemesinin yapıldığı alanda bu olaydan nasibini aldı. Patlayan su borusu suyu geri verince düzenleme yapılan alandan su taştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Taşma öyle şiddetliydi ki alanda bulunan toprağı ve taşı olduğu gibi yola akıttı. Yol çamur ile kaplanınca trafikte aksamlar meydana geldi. Çevre düzenlemesinin yapıldığı yerin yakınındaki bir apartmanıda su bastığı öğrenildi. Sabah saatlerinde belediye ekiplerinin çalışması ile yol temizlemeye başlandı.

Patlayan su borusu nedeniyle Trabzon'da bir çok mahallede su kensintisi yapılırken, Trabzon Belediye'si yetkililerinden alınan bilgiye göre çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği ve su kesintisi yaşanan bölgelere 1 saat içinde su verilmeye başlanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler