Atilla Yılmaz Eylemli Veda Etti

Trabzon Fatih Hastanesi Başhekimliği görevinden alınan Opr. Dr. Atilla Yılmaz personelin veda ederken, hastane önünde de vatandaşlar tarafından eylem yapıldı.Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atilla Yılmaz, görevinden alınmasından sonra hastane

Atilla Yılmaz Eylemli Veda Etti

Trabzon Fatih Hastanesi Başhekimliği görevinden alınan Opr. Dr. Atilla Yılmaz personelin veda ederken, hastane önünde de vatandaşlar tarafından eylem yapıldı.

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atilla Yılmaz, görevinden alınmasından sonra hastane personeli ile vedalaştı. Hastane toplantı salonunda önce hemşire ve memurlara veda eden Yılmaz ardından da meslektaşlarıyla bir araya gelerek vedalaştı.

Başhekim Yılmaz, veda konuşmasında, “Görevde kalmak değil, gönüllerde kalmak önemlidir. Bizi bu güne kadar yaptıklarımızla tanıyorlar. Fazla söze gerek yok. Hizmette devam esastır. Bu yüzden hastaneye yeni gelecek olan başhekime yardımcı olmalıyız. insanımız her zaman en iyi hizmete layıktır” dedi.

Öte yandan Fatih, Ayasofya ve Boztepe Mahallerinden gelen bir grup vatandaş Fatih Devlet Hastanesi önünde pankart açarak eylem yaptı.

Günebakış 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel