Artvin'de Korku Tüneli Can Aldı

Artvin-Borçka Karayolu'nda kaba inşaatı bitirilip bir yıl önce asfaltı bile yapılmadan trafiğe açılan tünel kazaya davetiye çıkardı. İçinde ışıklandırma, kedi gözü ve havalandırma sistemi bile kurulmadığı halde açılan T10 tünelinde meydana gelen kazada şa

Artvin'de Korku Tüneli Can Aldı

Artvin-Borçka Karayolu'nda kaba inşaatı bitirilip bir yıl önce asfaltı bile yapılmadan trafiğe açılan tünel kazaya davetiye çıkardı. İçinde ışıklandırma, kedi gözü ve havalandırma sistemi bile kurulmadığı halde açılan T10 tünelinde meydana gelen kazada şans eseri can kaybı olmadı. Önceki gün saat 17.00 sıralarında Artvin-Borçka Karayolu'nun 5'inci kilometresinde meydana gelen kaza şöyle gelişti: Galip Aslanca (60) idaresindeki 06 BF 8509 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İlyas Küpeli (30) yönetimindeki 76 AT 677 plakalı otomobil içinde hiçbir ışıklandırma tesisatı ve far ışıklarını yansıtacak kedi gözlerinin bulunmadığı tünelde kafa kafaya çarpıştı.

KARANLIKTA İLK YARDIM

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücülerden İlyas Küpeli'yi yarım saat süren çabalarının ardından sıkıştığı yerden çıkarabildi.

Uzunluğu 1 kilometre olan tünelde ışıklandırma olmaması, ilk müdahaleyi yapan sağlık ekiplerinin işini de zorlaştırdı. Yaralıya yerde müdahale yapan sağlık ekipleri olayı haber yapmaya gelen kameramanlardan ışık konusunda yardım istedi. Ağır yaralı olan İlyas Küpeli, Galip Aslanca ve Aslan Serdar Selci (48) Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralılar Halime Aslanca (43), Talip Aslanca (44) ve Nezihe Aslanca (62) ayakta tedavi edildi.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler