Artvin Valisi'de off-road heyecanına ortak oldu

Artvin'de, "1. Off-Road Oyunları" organize edildi.Artvin şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Kafkasör Yaylası'nda yarışlar için özel hazırlanan zorlu parkurda sporcular mücadele etti.Artvin Off-Road Kulübü tarafından, Artvin Valiliği ile ÇAYKUR'un kat

Artvin Valisi'de off-road heyecanına ortak oldu

Artvin'de, "1. Off-Road Oyunları" organize edildi.

Artvin şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Kafkasör Yaylası'nda yarışlar için özel hazırlanan zorlu parkurda sporcular mücadele etti.

Artvin Off-Road Kulübü tarafından, Artvin Valiliği ile ÇAYKUR'un katkılarıyla gerçekleştirilen yarışları, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salamaner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ile çok sayıda vatandaş izledi.

Kaskını takan Cirit, Artvin Off-Road Kulübü Başkanı Murat Yılmaz'ın yardımcı pilotluğunda araç kullandı. Cirit, zorlu parkuru tamamlamayı başardı.

Motor gücüne göre iki farklı kategoride düzenlenen ve 50 sürücünün mücadele ettiği yarışlarda S1 kategorisinde Emre ve Emrah Kavaz kardeşler,  S2 kategorisinde ise Mustafa Akcanca ile Suat Çelik ikilisi şampiyon oldu.

Yarışların sonunda dereceye giren sürücü ve yardımcı pilotlara kupa ve madalya verildi.

aa_picture_20130929_705929_high.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel