Artvin Valisi, Ardanuç'u ziyaret etti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Ardanuç ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.Vali Cirit, DSİ 26. Bölge Müdürü Muammer Keleş, Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, Sağlık Müdürü Murat Küçükoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin At

Artvin Valisi, Ardanuç'u ziyaret etti

Artvin Valisi Kemal Cirit, Ardanuç ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Cirit, DSİ 26. Bölge Müdürü Muammer Keleş, Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, Sağlık Müdürü Murat Küçükoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Çevre ve Şehircilik Müdürü Murat Çavunt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Hakan Keskin ve ile geldiği Ardanuç'ta, Kaymakam Recep Höl, İlçe Belediye Başkanı Yıldırım Demir, daire amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İlk olarak Kaymakamı Höl'ü makamında ziyaret eden Vali Cirit, ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında Höl'den brifing aldı.

Ardından Atatürk İlkokulunu ziyaret eden Vali Cirit, sınıfları gezerek öğrencilere oyuncak ve kitap hediye etti.

aa_picture_20130921_656423_high.jpg

Vali Cirit daha sonra, TOKİ tarafından yaptırılan ve bitme aşamasına gelen Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi. Burada Vali Cirit'e çalışmalar hakkında bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Asım Kaya, merkezin yaklaşık 3,5 milyon liraya mal olduğunu belirterek, 96 engelli vatandaşa hizmet verme kapasitesine sahip olduğunu söyledi.

Binanın dış mekanının tamamlandığını ifade eden Kaya,  2010 yılında yapımına başlanan binanın iç mekanının da tamamlanarak aralık ayında hizmete girmesinin planlandığını kaydetti.

Ardından Adakale Mahallesi'nde bazı aileleri evlerinin bahçesinde ziyaret eden Vali Cirit, mahallede bulunan tarihi konağı inceledi. Emekli öğretmen Halit Özdemir, konağın tarihi hakkında Vali Cirit’e bilgi verdi. Vali Cirit, konağın restore edilmesi konusunda Kültür ve Turizm Bakanlığı ile temaslarda bulunacağını söyledi.

Tarihi İskender Paşa Camisi ve caminin yanındaki türbeyi de ziyaret eden Vali Cirit, türbede dua etti.

Daha sonra Şevket Öztürk Parkında vatandaşlarla sohbet eden Vali Cirit, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Vali Cirit, doğal güzelliğiyle ünlü Cehennem Deresi Kanyonu'nu da ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel