Arsin Festivali Başladı

Trabzon Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet Mahallesinden Arsin Belediyesi binası önüne kadar kortej yürüyüşü yapıldı.Yürüyüşe Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Kaymakam Vekili Alparslan Altınışık, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, A

Arsin Festivali Başladı


Trabzon Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet Mahallesinden Arsin Belediyesi binası önüne kadar kortej yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşe Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Kaymakam Vekili Alparslan Altınışık, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Atayurt Belediye Başkanı Galip Keleş, Fındıklı Belediye Başkanı Metin Kul, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Filiz Şen, Arsinspor Başkanı Ali Uzunalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Yumuşak, Arsinliler Derneği İstanbul Güngören Şubesi Başkanı Akif Çağılcı ve çok sayıda Arsinli katıldı. Yürüyüş sonrasında Belediye binası önünde Mehter Takımı gösterilerini sundu Başkan Şen ve Kaymakam Vekili Altınışık burada konuşmalarını yaptı.


Dr. Erdem Şen “2. Arsin Fındık ve Karayemiş Festivalinde de burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz. İlk iki festivalde eksiklerimiz vardır ama üçüncü festivalde eksiklerimizi gidererek sizlere ev sahipliği yapacağız. Geçen yılki mehter takımı eşliğindeki gösteride sayılabilir kalabalık vardı ama bu yıl bu sayı sayılamayacak değerde fazla olduğu gözleniyor. Bu sayı bu akşam Arsin İlçe stadındaki Volkan Konak konserinde daha da fazla olacaktır. Bu yıl karayemiş meyvesi olmadı ama biz burada 150–200 civarında karayemiş fidesi dağıtımı yapacağız. Bu etkinliklere katılımınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca bu festivalde gecesini gündüzüne katarak çalışan meclis üyelerime ve personelime huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Vekili Alparslan Altınışık “Bu organizasyonlar ile Arsin'in sesi dışarıda daha da fazla duyulacaktır. İlçemize özgü olan Fındık ve Karayemiş yapılan festivalle tüm dünyaya tanıtılıyor. Arsin Halkı kabuğunu kırarak hak ettiği ayrıcalıklı konuma gelecektir. Huzurlarınızda Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra vatandaşlara Arsin Belediyesi tarafından Karayemiş fidesi dağıtıldı.

Festival akşam Arsin İlçe Stadyumu'nda Volkan Konak konseriyle devam edecek.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler