AKP çalışırken ilginç görüntüler

Mahalli İdareler Seçimleri'ne kısa bir süre kala seçimin en zorlu geçmesi beklenen illerden biri olan Trabzon'da da sokaklar seçim havasına girmeye ve giderek renklenmeye başladı. CHP'li Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, 29 Mart'ta koltuğunu kay

AKP çalışırken ilginç görüntüler

Mahalli İdareler Seçimleri'ne kısa bir süre kala seçimin en zorlu geçmesi beklenen illerden biri olan Trabzon'da da sokaklar seçim havasına girmeye ve giderek renklenmeye başladı. CHP'li Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, 29 Mart'ta koltuğunu kaybetmemek için çalışırken Canalioğlu'nun en iddialı rakiplerinden olan AK Parti'nin adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da 30 Mart sabahı başkanlık koltuğuna oturmak için çalışmalarını aralıksız ve yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Gümrükçüoğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'la birlikte Trabzon merkez Aydınlıkevler mahallesinde seçim çalışması yaparken, diğer tarafta da Trabzon Belediyesi'ne ait araçlar mahallede çalışma yaptı. Trabzon Belediyesi işçileri asfalt kamyonuyla yollardaki çukurları doldurdu, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de yıkama, temizlik ve katı atık toplama araçlarıyla çeşitli çalışmalar yaptı. Gümrükçüoğlu'nun seçim propagandası yaptığı alanda belediyenin 4 kamyonla adeta küçük bir şantiye kurarak çalışma yapması ilginç görüntüler oluştururken, Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kolaylıklar dilediği belediye işçilerinden başkanlık için destek istemesi ise seçimin renkli ve güzel yanları olarak kayda geçti.

Öte yandan vatandaşlar seçimlere kısa bir süre kala bu çalışmaların yapılmasını seçim yatırımı olarak değerlendirerek hizmetlerin şu ana kadar aksatılmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da belediye başkanı seçilmesi durumunda vatandaşı seçimden seçime değil her zaman hatırlamasını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel