Akçabatlıların korkulu rüyası köpekler!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde özellikle yaz aylarında sayılarında artış gözlenen sokak köpeklerinin gruplar halinde gezmesi tehlikeyi artırırken, gece geç saatlerde de gezen köpekler mahalle sakinlerine korku yaşatıyor.Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı

Akçabatlıların korkulu rüyası köpekler!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde özellikle yaz aylarında sayılarında artış gözlenen sokak köpeklerinin gruplar halinde gezmesi tehlikeyi artırırken, gece geç saatlerde de gezen köpekler mahalle sakinlerine korku yaşatıyor.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı Yaylacık mahallesinde gündüz ve gece dolaşan sokak köpekleri mahalle sakinlerine korkulu günler yaşatıyor. Köpeklerin kuduz mikrobu taşıyıp taşımadıklarını bilmediklerini dile getiren vatandaşlar, kapı önleri mesken tutan köpeklerini yarın bir gün üzücü bir olaya sebebiyet vermesinden endişe ediyor. Apartman kapılarında adeta nöbet tutan sokak köpekleri evlerine girmek isteyen vatandaşları zor durumda bırakıyor. Sabah erken saatlerde okula gitmek için evden çıkan çocuklar ise ailelerin yardımıyla okullarına gidiyorlar. Mahallenin her köşesinde küme halinde gezen sokak köpekleri, çevrede bulunan insanlara korkulu dakikalar yaşatırken, yetkililerin bu konuda bir şey yapmaması da halkın tepkisine yol açıyor. Mahalle sakinleri yetkililerin bu konuda bir şeyler yapmasını bekliyor.

20130927aw000564_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel