Akçaabat halkı dertli!

Köy Muhtarı Bitti Yazıcı ve vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda " biz köyümüzü satılığa çıkarttık. Çünkü kapatılacak başka kurumumuz kalmadı. Seçimlerden sonra beldemiz de kapanır. Sağlık ocağı her gün ortalama 80 ile 100 arasında hastaya bakıyordu. Ama

Akçaabat halkı dertli!

Köy Muhtarı Bitti Yazıcı ve vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda " biz köyümüzü satılığa çıkarttık. Çünkü kapatılacak başka kurumumuz kalmadı. Seçimlerden sonra beldemiz de kapanır. Sağlık ocağı her gün ortalama 80 ile 100 arasında hastaya bakıyordu. Ama şimdi kapatılıyor.. Oradaki sağlık evlerini kapatmamak için bizi kurban seçtiler. Hemen yanımızdaki köyü bize bağlasalardı aile hekimliği bize de olurdu. Fakat daha önce burada devletin kurumları tek tek kapatıldı. Şimdi bir sağlık evimiz kalmıştı onu da kapatıyorlar. Koca Doğanköy'de bir tek belediye binası kalıyor. O da seçimlerden sonra bir yasa ile kapatılır. Ak Parti en büyük oyu da bizim beldemizden aldı. Beldemizde postanenin kapatılması ile ilgili sıkıntılarımızda çok büyük. Hiçbir postamız zamanında gelmiyor ama PTT kapatılmasaydı böyle sıkıntı olmazdı" ifadelerine yer verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel