Ak Parti'den anket açıklaması

Trabzon Ak Parti İl başkan yardımcısı siyasi ve hukuk işleri başkanı Yusuf Yazıcı, yaptıkları anket ile ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. İşte Ak Parti'den yapılan açıklama: “Ak Parti olarak yerel seçim startı verdiğimiz şu günlerde ,çok doğa

Ak Parti'den anket açıklaması
Trabzon Ak Parti İl başkan yardımcısı siyasi ve hukuk işleri başkanı Yusuf Yazıcı, yaptıkları anket ile ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

İşte Ak Parti'den yapılan açıklama:

“Ak Parti olarak yerel seçim startı verdiğimiz şu günlerde ,çok doğal olarak bir dizi araştırma ,temayül ve değerlendirmeler ile en doğru adayların tespit edilmesine çalışmaktayız.
Bu itibarla da 16 Kasın 2008 Pazar günü tüm ,içe teşkilatlarımızda eş zamanlı olarak bir temayül yoklaması yapılmıştır. Ancak bu temayül anketinde sorulan sorularla ilgili şu an itibariyle bir analiz ve değerlendirme yapılmamıştır.Zarflar dahi açılmamıştır.Bu analizler profesyonel bir analiz şirketi ile birlikte değerlendirilecek ve sonuçları ilgililerin dikkatine sunulacaktır.
Durum böyle iken bazı yayın ve internet sitelerinde bu temayül yoklamasına ilişkin sonuçların yansıtılması gerçekle bağdaşmamaktadır.Kamuoyunu yanıltmaya ve yönlendirmeye yönelik bu tür yayınların basın meslek ilkeleriyle bağdaşmadığını bir kez daha kamuoyunun dikkatlerine sunmak isteriz.
Ayrıca Ak Parti'li olmayan bazı ilçe belediye başkanlarının 'Ak Parti bizi davet ediyor' şeklindeki açıklamaları da gerçekten uzak olup hiç bir ilçe Belediye Başkanı ile bu minval üzere görüşülmemiştir. Bu konuda bir değerlendirme olduğunda kamuoyu ile paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel