Aile kavgası kanlı bitti

Edinilen bilgiye göre, Altınkaya mahallesinde oturan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen Hasan Taş (54) ile eşi Yeter Taş (53) ve gelini Yasemin Taş (30) arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Hasan Taş, tabancayla e

Aile kavgası kanlı bitti
Edinilen bilgiye göre, Altınkaya mahallesinde oturan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen Hasan Taş (54) ile eşi Yeter Taş (53) ve gelini Yasemin Taş (30) arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Hasan Taş, tabancayla eşi Yeter ve gelini Yasemin'e ateş etti.

Yeter Taş, olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Yasemin Taş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü ve kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler