4 ayrı kazada ölü ve yaralılar var

Samsun’un Terme İlçesi ve Çakallı Mevkii'nde meydana gelen 4 trafik kazasında 1 kişi ölürken, 26 kişi de yaralanarak tedavi altına alındı.Terme İlçesi Söğütlü Mevkii'nde 54 yaşındaki Recai Baştürk yönetimindeki 55 LU 309 plakalı otomobil sürücünün direksi

4 ayrı kazada ölü ve yaralılar var

Samsun’un Terme İlçesi ve Çakallı Mevkii'nde meydana gelen 4 trafik kazasında 1 kişi ölürken, 26 kişi de yaralanarak tedavi altına alındı.

Terme İlçesi Söğütlü Mevkii'nde 54 yaşındaki Recai Baştürk yönetimindeki 55 LU 309 plakalı otomobil sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yoldan çıkarak takla attı. Sürücünün öldüğü kazada 5 kişi de yaralandı. Aynı mevkide meydana gelen 2 ayrı kazada ise 13 kişi yaralanarak tedavi altına alındı. 

Samsun-Ankara Karayolu'nun Çakallı Mevkii'ndede bugün zincirleme trafik kazası meydana geldi. Asfalt çalışmaları nedeniyle kontrollü olarak tek yönden verilen yolda Samsun’a yönüne giden 07 JV 299 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yolda dönmeye başladı ve karşı yönden gelen 55 H 5634 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza yapan araçlara çarpmak istemeyen 55 SA 300 plakalı otomobilin şoförü Selahattin Ayaz, sola doğru hamle yaptı. Bu esnada karşı yönden gelen 68 HR 202 plakalı TIR'dan kaçamayarak sol kısmına vurduktan sonra durabildi. Zincirleme meydana gelen kazada yaralanan 8 kişi, Samsun'da çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel