19 Mayıs'ta Sünnet Şöleni

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Belediyesi tarafından organize edilen '12. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali' etkinlikleri kapsamında düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde 130 çocuk sünnet edildi. 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Erel ile birlikte konvoy ha

19 Mayıs'ta Sünnet Şöleni

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Belediyesi tarafından organize edilen '12. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali' etkinlikleri kapsamında düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde 130 çocuk sünnet edildi.

 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Erel ile birlikte konvoy halinde şehir turu atan çocuklar, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törende konuşan Belediye Başkanı Yılmaz Erel, "19 Mayıs İlçe Belediyesi olarak 12.'sini düzenlediğimiz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde yapılan sünnet şöleninde 12 yıl içerisinde 3 bin çocuğu sünnet ettirdik" dedi.

Başkan Erel, 19 Mayıs ilçesinin ismini, Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs tarihinden aldığını belirterek, "Kurtuluş Savaşı açısından 19 Mayıs tarihi çok önemlidir. Böyle bir günü ve böyle bir tarihi ilçemize isim olarak aldık. Yeşil ile mavinin bir arada olduğu ilçemizde, halkımız için iyi, doğru ve güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen sünnet şöleninde 130 çocuk, 2 doktor ve 7 sağlık memuru tarafından sünnet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler