14 yaşındaki çocuk babasını vurdu

Olay, bu sabaha karşı saat 01.30 sıralarında Aydın merkeze bağlı Yukarı Kayacık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu köyde ikamet eden ve eşinden bir süre önce ayrılan Nurettin T. (46) isimli şahıs, alkollü olarak gece geç saatte 3 çoc

14 yaşındaki çocuk babasını vurdu

Olay, bu sabaha karşı saat 01.30 sıralarında Aydın merkeze bağlı Yukarı Kayacık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu köyde ikamet eden ve eşinden bir süre önce ayrılan Nurettin T. (46) isimli şahıs, alkollü olarak gece geç saatte 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı evine geldi.

Daha öncede sık sık alkol alıp çocuklarını darp ettiği iddia edilen Nurettin T., henüz belirlenemeyen bir nedenle kızı Fadime T (18) ile tartışmaya başladı. Kız kardeşlerini dövmeye çalışan babalarına engel olmak isteyen Hüsamettin T. ve askerden yeni gelen Remzi T. (21) de babalarıyla tartışmaya başladı. Üç çocuğunu dövmeye çalışan baba Nurettin T. bir ara eline geçirdiği kendisine ait av tüfeği ile kızı ve büyük oğluna ateş etmek istedi.

Ablası ve abisini korumaya çalışan Hüsamettin T. babasının üzerine atlayarak, elindeki tüfeği almak istedi. Yaşanan boğuşma sırasında ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, baba Nurettin T'nin vücuduna isabet etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden babanın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Babasının ölümüne neden olan 14 yaşındaki Hüsamettin T., uzmanların gözetimde jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler