Mehtap Algül Kimdir?

Son zamanların beğenilen ismi Mehtap Algül kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Mehtap Algül hakkındaki tüm detaylar...

Mehtap Algül Kimdir?

MEHTAP ALGÜL KİMDİR?

Mehtap Naz Algül, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Mehtap Algül Kimdir?

KARİYERİ:

Mehtap Algül, liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimiyle birlikte iş hayatında ihracat genel müdürlüğü, uluslarası projelerde, taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü, sosyal medya direktörü olarak çalışmıştır.

Algül, YouTube video içerikleri ile hızlı bir yükseliş yakalayarak kameraların arkasında bilinen ve hatırı sayılır ünlülerle çalışmıştır. Bir dönem storylerinde Reymen paylaşımları yaparak dikkateli üzerine çeken Mehtap Algül, magazin dünyasında bir dönem oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başladığı iddiası ile de gündeme gelmiştir. Kendi hesaplarında Berkcan Güven, Efe Uygaç, Cem Kenar, Burak Yörük, İrem Çalhan gibi sosyal medyada popüler olan fenomenlerle çektirdiği fotoğraflarla bilinmektedir.

Günümüzde Bahşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında kurulan BAU NEXT’in yöneticiliğini yapmaktadır. Influencer olarak çalışmakta ve içerik üretmeyi sürdürmektedir.

Mehtap Algül Kimdir?

ÇALIŞTIĞI YERLER:

Apprentice – İhracat Genel Müdürlüğü Haziran 2007-Ağustos 2007

Intern – İhracat Genel Müdürlüğü Haziran 2007-Ağustos 2007

Intern – Uluslarası Projeler Ekim 2010-Şubat 2011

Uluslarası Ticaret Uzmanı Mart 2012-Eylül 2014

Sosyal Medya Direktörü | Eylül 2014-Mart 2017

BAU Next Director | Nisan 2027-Halen devam ediyor.

İşte Mehtap Algül'ün bazı fotoğrafları;

Mehtap Algül Kimdir?

Mehtap Algül Kimdir?

Mehtap Algül Kimdir?

Mehtap Algül Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi